Kompany volledig afgekraakt: "Dat is echt flauw van hem. Hoe kinderachtig"

Kompany volledig afgekraakt:
Dinsdag 03 december 2019 - 16:00   I   door Redactie

Vincent Kompany krijgt na de zoveelste nederlaag van RSC Anderlecht dit seizoen de volle laag. Analist Marc Degryse begrijpt ook niet dat de speler-manager van paars-wit alle schuld op zich wil nemen.

"Vincent moet realistisch zijn; hij heeft punten nodig, nu. En dat-ie niet meer afkomt met zijn gefilosofeer: 'Don't believe the hype and forget the drama.' Als hij zoiets tegen mij zou zeggen, ik loop weg. Serieus, zeg. 'Steek het maar allemaal op mij', vertelde hij zondag. Dat is nu eens flauw van hem. Hoe kinderachtig", vertelt Degryse in Het Laatste Nieuws.

"Wij stéken niet alles op hem. Het ís allemaal ook niet zijn fout. Vercauteren moet tegen Kortrijk Thelin veel vroeger brengen. En de wedstrijdinstelling tegen Oostende is óók de verantwoordelijkheid van de trainer. Dus Kompany moet niet zo doen. Ik weet wel, wij zijn 'The Guardian' niet (Kompany gaf een interview aan de Engelse krant, nvdr.), wij zijn analfabeten, maar er zijn grenzen, hé."

"Play-off 1 is de grens"

"Play-off 1 is de grens. Anderlecht in play-off 2 - wat een vernedering zou dát niet zijn? De meest fiere club van 't land in play-off 2? Ik schaam me dood. Neen, dat is te zwaar om te dragen voor mij", besluit Degryse.

Poll: Vind jij dat Kompany het anders moet aanpakken bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024