Lamkel Zé en Mbokani schenken Antwerp ruime zege tegen Waasland-Beveren

Vrijdag 06 december 2019 - 22:22   I   door Redactie

Royal Antwerp FC heeft vrijdagavond een ruime overwinning geboekt op het veld van Waasland-Beveren. Dankzij doelpunten van Didier Lamkel Zé (2), Dieumerci Mbokani en Zinho Gano werd het uiteindelijk 0-4.

"Dit is een oefenmatch", klonk het op het einde van de wedstrijd vanuit het uitvak. Spot on, want Antwerp was negentig minuten een klasse te sterk voor Waasland-Beveren. Via Lamkel Zé, die zowel voor als na rust scoorde, stond het na een uur spelen 0-2. En dan had je de indruk dat Antwerp het gaspedaal nog niet eens vol had ingeduwd.

In de slotminuten namen de bezoekers nog wat meer afstand. Mbokani zette een elfmeter om en niet veel later zette invaller Gano de 0-4-eindstand op het scorebord. 13 op 15 voor Antwerp, dat zo bovenin blijft meedraaien.

Poll: Verdiende zege voor Antwerp?