Preud’homme valt uit zijn rol tijdens TV-interview: “Als ik jou zo bezig hoor...”

Preud’homme valt uit zijn rol tijdens TV-interview: “Als ik jou zo bezig hoor...”
Maandag 09 december 2019 - 07:30   I   door Redactie

Standard morste zondagnamiddag met de punten op het veld van Moeskroen. Maxime Lestienne sleepte in extremis een punt uit de brand, nadat Paul José Mpoku en Mehdi Carcela eerder al rood hadden gepakt. Na de match moest Michel Preud'homme zijn best doen om rustig te blijven.

Tijdens een TV-interview bij Play Sports was het overduidelijk dat Preud'homme geïrriteerd was. Hij nam het met een vreemd pleidooi op voor Mpoku en Carcela en niet veel later viel hij ook volledig uitz ijn rol.

“Of Carcela niet slimmer had moeten zijn toen we al met tien stonden en hij ook rood pakte? Ach, we kunnen en moeten altijd beter doen als ik jou zo bezig hoor", deelde Preud'homme een sneer uit aan de interviewer van dienst.

"Je moet met twee ploegen zijn die willen voetballen"

"Moet het Belgische voetbal dan ook niet beter en positiever?", ging MPH verder. "Zou het niet leuker zijn moest iedereen mooi voetbal willen spelen? Zouden we dan geen betere wedstrijden krijgen in onze competitie?

"Ach... Je moet met twee ploegen zijn die willen voetballen om een goede wedstrijd te krijgen, hé", deelde de Standard-coach tot slot ook nog een sneer uit aan Moeskroen en andere tegenstanders die dit seizoen al een muur optrokken toen ze tegen Standard speelden.

Poll: Vind jij dat er te negatief wordt gespeeld in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Moeskroen  I  Standard  I  voetbal

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024