'Hazard zorgt voor chaos bij Real Madrid, directe transfer is enige oplossing'

'Hazard zorgt voor chaos bij Real Madrid, directe transfer is enige oplossing'
Maandag 09 december 2019 - 11:30   I   door Redactie

Eden Hazard verhuisde afgelopen zomer voor 100 miljoen euro van Chelsea naar Real Madrid. Een droomtransfer voor de Rode Duivel, maar wie weet wel een nachtmerrie voor Real.

Bij Real Madrid gaven ze tijdens de vorige transferperiode flink wat geld uit aan versterkingen. Hazard was met zijn 100 miljoen euro de duurste aankoop, maar verder toverde De Koninklijke ook met miljoenen voor Eder Militao, Ferland Mendy, Rodrygo en Luka Jovic.

De transfers van Hazard en co zorgen nu voor grote chaos in Santiago Bernabéu. Doordat Real nauwelijks geld zag binnenstromen voor uitgaande transfers, dreigt het immers niet te kunnen voldoen aan de voorwaarden van de Financial Fair Play (FFP). Een boete en uitsluiting van Europees voetbal dreigen zo.

Perez leurt met Bale en co

Volgens Marca is de enige oplossing dat Real Madrid in januari snel enkele spelers verkoopt. Voorzitter Florentino Perez hoopt onder meer James Rodriguez, Mariano Diaz en Gareth Bale te kunnen slijten aan een andere club. Of zij de nodige miljoenen gaan opleveren, is evenwel nog maar de vraag.

Poll: Vind jij dat Real Madrid afgelopen zomer goede transfers heeft gedaan?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  voetbal

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024