Transfermarkt: Club en Anderlecht azen op Boli, toptransfer voor Dennis?

Transfermarkt: Club en Anderlecht azen op Boli, toptransfer voor Dennis?
Maandag 09 december 2019 - 22:00   I   door Redactie

Op 1 januari 2020 opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. Bij Voetbal 24 zit je nu al op de eerste rij om alle geruchten en deals te vernemen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in ons transfermarkt-artikel!

*Anderlecht én Club Brugge maken jacht op Yohan Boli. De aanvaller is na dit seizoen einde contract bij STVV.

*Igor De Camargo heeft gereageerd op een potentiële overstap naar Club Brugge. De spits is geflatteerd, maar of het ook tot een verhuis komt, is nog niet duidelijk.

*José Mourinho zou het getalm van Toby Alderweireld en Jan Vertonghen, beiden einde contract na dit seizoen, beu zijn. Mourinho wil hen laten gaan en vervangen door Napoli-verdediger Kalidou Koulibaly

*Emmanuel Dennis begeeft zich naar de exit bij Club Brugge. Hij zou in januari vertrekken. Leicester City ligt alvast op vinkenslag.

*Aan inkomende zijde beweegt er ook wat bij Club Brugge. Het zou op het punt staan om de beloftevolle Ecuadoriaan José Cifuentes binnen te halen. Ook Manchester City was geïnteresseerd, maar Club ligt in poleposition om de speler aan te trekken.

*Anderlecht is op zoek naar een nieuwe verdedigende middenvelder. Het hoopt snel iemand te vinden.

*Marouane Fellaini staat bovenaan op het verlanglijstje van José Mourinho. De Portugese toptrainer wil Fellaini in januari naar Tottenham halen.

 

Poll: Denk jij dat Fellaini nog meekan bij een Engelse topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024