‘Vercauteren heeft grote bedenkingen bij plan van Kompany’

‘Vercauteren heeft grote bedenkingen bij plan van Kompany’
Maandag 09 december 2019 - 20:30   I   door Redactie

Het loopt nog steeds niet zoals het zou moeten bij RSC Anderlecht. Dat heeft onder meer te maken met een verschil in visie tussen hoofdtrainer Frank Vercauteren en speler-manager Vincent Kompany.

Volgens Het Laatste Nieuws staat de aanpak van Vercauteren haaks op die van Kompany. En dat is toch vervelend. "De filosofie van Vincent Kompany is niet dood, pleegt men te stellen in Neerpede. "Toch niet omdat Frank de driehoek omdraait?", bedenkt Michael Verschueren. Niettemin is het overduidelijk dat Vercauteren grote bedenkingen heeft bij het startpunt van hoe Kompany vindt dat Anderlecht moet voetballen", schrijft de krant.

"Deze zomer weerhield Kompany het bestuur ervan om een nieuwe '6' te kopen - 'We hebben Sambi', luidde zijn inschatting. Wat blijkt? Vercauteren beschouwt Sambi duidelijk niét als een '6', maar dan nóg zou hij kunnen spelen met Kayembe - in wie Vercauteren wél een '6' ziet - in steun van twee 'meneurs de jeu', zoals Kompany het wenst. En dat doet hij dus óók niet", voegt de krant er nog aan toe.

Poll: Achter welke aanpak sta jij?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024