Vanhaezebrouck haalt zwaar uit naar Genk-speler: "Aan hem heb je echt niks"

Vanhaezebrouck haalt zwaar uit naar Genk-speler:
Woensdag 11 december 2019 - 09:30   I   door Redactie

KRC Genk ging dinsdagavond nog eens kopje onder in de Champions League. Deze keer werd er met 4-0 verloren in en tegen Napoli. Hein Vanhaezebrouck zag één grote schuldige bij Genk: Jhon Lucumi.

De 17-jarige Maarten Vandevoordt ging in de fout bij het eerste doelpunt van Napoli, maar was niet alleen. “In de opbouw naar dat doelpunt stond Lucumi bij Milik, maar vervolgens loopt hij niet meer mee met de spits. Iedereen zal het hebben over Dewaest die in de fout gaat, maar hij stond wel een pak verder van Milik vandaan dan Lucumi", aldus Vanhaezebrouck in de studio van VIER.

“Lucumi keert gewoon niet terug bij die fase. Hij doet niks. Sorry, maar daar heb je dus niks aan, hé, aan zo iemand. Daar sta je dan als collega-verdediger", haalt de analist zwaar uit naar de Colombiaan.

"Géén strafschop"

Vanhaezebrouck merkte ook op dat Lucumi zijn makkers ook bij de 3-0 in de steek liet. “Ik vind het allereerst geen overtreding van Vandevoordt bij die penalty. Maar ook hier draagt Lucumi een zekere verantwoordelijkheid. Hij gaat in duel, maar verliest dat en daar komt uiteindelijk de strafschop uit verder.”

Poll: Vind jij dat Vanhaezebrouck gelijk heeft?

TAGS  I  Napoli  I  KRC Genk  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024