'Anderlecht wil naast Boli ook déze smaakmaker uit JPL binnenhalen'

'Anderlecht wil naast Boli ook déze smaakmaker uit JPL binnenhalen'
Woensdag 11 december 2019 - 11:30   I   door Redactie

Het is RSC Anderlecht menens om in januari versterking naar Neerpede te halen. Paars-wit kijkt daarvoor in eerste instantie in de eigen Jupiler Pro League rond, zo blijkt.

Sinds begin deze week is het duidelijk dat Anderlecht jacht maakt op STVV-spits Yohan Boli (26). De Ivoriaan is komende zomer einde contract en zou voor een prikje kunnen opgepikt worden in januari.

Verder zou RSCA ook wel wat zien in Marco Ilaimaharitra (24). Paars-wit is dringend op zoek naar een defensieve middenvelder en zou in Ilaimaharitra de geknipte man zien om die positie in te vullen.

Ilaimaharitra, international voor Madagaskar, is al een tijdje één van de smaakmakers bij CharleroiDe Zebra's namen de middenvelder in de zomer van 2017 gratis over van Sochaux en al snel bewees die zijn waarde.

(Lees verder onder de foto)

4 miljoen

Een transfer naar een grotere club zou nu dan ook de logische volgende stap zijn voor Ilaimaharitra. De vraag is wel of Anderlecht de speler kan halen in januari. De Brusselaars zitten krap bij kas en kunnen geen grote transfersommen betalen. En daar knelt het schoentje.

Charleroi staat erom bekend altijd het onderste uit de kan te willen halen - zeker als het aan een andere Belgische club verkoopt. Bovendien ligt Ilaimaharitra nog onder contract tot de zomer van 2023 en is zijn huidige marktwaarde zo'n 4 miljoen euro.

Poll: Zou Ilaimaharitra een goede aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Charleroi  I  STVV  I  Anderlecht

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024