'Deze 6 ploegen gaan play-off 1 halen, één topclub valt uit de boot'

'Deze 6 ploegen gaan play-off 1 halen, één topclub valt uit de boot'
Woensdag 11 december 2019 - 13:00   I   door Redactie

Het reguliere gedeelte van de competitie is al over halfweg. Het belooft na de jaarwisseling nog spannend te worden in de Jupiler Pro League, zeker wat betreft de ticketverdeling voor play-off 1.

Club Brugge, Antwerp, AA Gent en Standard zijn alvast goed op weg om play-off 1 te halen. Achter hen wordt het evenwel drummen voor een plek in de top 6.

Volgens Unibet gaan de vier hierboven vermelde ploegen play-off 1 halen en zullen ze daarin het gezelschap krijgen van KRC Genk en Charleroi. Samen met Club Brugge, Antwerp, Gent en Standard zullen zij dus om de titel gaan strijden.

Anderlecht valt uit de boot

Anderlecht valt bij Unibet voorlopig uit de boot. Paars-wit staat net als Zulte Waregem genoteerd op 2.00 om play-off 1 te halen. Wat de landstitel betreft, staat Anderlecht genoteerd op... 76.00. Wie waagt een gokje op de titelkansen van paars-wit?

Nog geen account?

Heb jij nog geen account bij Unibet? Maak er dan snel een aan via deze link. Als welkomstcadeau kan je zomaar eventjes de winst op je twee eerste weddenschappen verdubbelen!

Poll: Wie maakt volgens jou het meeste kans om play-off 1 te halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024