Transfermarkt: 'Dessers naar Belgische topclub, verrassende transfer voor Mertens'

Transfermarkt: 'Dessers naar Belgische topclub, verrassende transfer voor Mertens'
Woensdag 11 december 2019 - 20:30   I   door Redactie

Op 1 januari 2020 opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. Bij Voetbal 24 zit je nu al op de eerste rij om alle geruchten en deals te vernemen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in ons transfermarkt-artikel!

*Volgens Spaanse media gaat PSG de Braziliaan Neymar komende zomer voor 180 miljoen euro aan Barcelona verkopen.

*Niet alleen Club Brugge, maar ook het Italiaanse Cagliari aast op Cyriel Dessers (Heracles).

*Crystal Palace is op zoek naar een vervanger voor Christian Benteke. De Rode Duivel staat zo opnieuw een stap dichter bij een vertrek. Club Brugge en Anderlecht werden al genoemd als potentiële bestemming.

*Kylian Mbappé wil zijn in 2022 aflopende contract bij PSG niét verlengen. Mogelijk gaat PSG de spits daarom komende zomer al verkopen.

*Club Brugge zet zijn zoektocht naar een nieuwe spits onverstoord verder. Blauw-zwart speurt de markt af naar een vervanger voor enfant terrible Mbaye Diagne.

*Adrien Trebel gaat Anderlecht in januari verlaten. Hij heeft al een akkoord met Al Shabab, dat wel nog tot een vergelijk moet komen met paars-wit. Mogi Bayat werkt met man en macht aan een deal.

*Dries Mertens is volgens Turkse media op weg naar Galatasaray. Dat zou een forse inspanning willen leveren voor de Rode Duivel die komende zomer einde contract is bij Napoli.

*Lionel Messi zou Barcelona in de zomer van 2023, als hij 36 is, willen verlaten. Hij heeft zijn zinnen gezet op een avontuur in... China.

Poll: Vind jij dat Club Brugge een nieuwe spits nodig heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024