'Kylian Mbappé dropt ongelofelijke bom, grote paniek bij PSG'

'Kylian Mbappé dropt ongelofelijke bom, grote paniek bij PSG'
Woensdag 11 december 2019 - 18:00   I   door Redactie

Kylian Mbappé staat te boek als één van de grootste talenten ter wereld. Bij Paris Saint-Germain zouden ze Mbappé maar wat graag nog lang in Parijs zien voetballen, maar het is nog maar de vraag of de spits er hetzelfde over denkt als zijn werkgever.

Volgens Marca heeft Mbappé immers geen enkele intentie om zijn contract bij PSG te verlengen. De Franse wereldkampioen ligt nog tot 2022 vast bij PSG, maar zal tegen die tijd ongetwijfeld al elders spelen.

PSG in paniek

PSG zou ondertussen al op de hoogte zijn van het feit dat Mbappé niet wil bijtekenen. Bij de Parijse topclub sloeg het nieuws in als een bom. Er zou zelfs grote paniek heersen bij PSG. PSG hield altijd wel al rekenin met een mogelijk vertrek van Mbappé, maar het bestuur van de club ging er wel van uit dat hun goudhaantje een recordbedrag zou opleveren. Iets waar de wensen van Mbappé nu mogelijk een stokje voor steken.

Mbappé zou graag ook volgend seizoen nog bij PSG blijven en vervolgens in de zomer van 2021, als zijn contract nog amper één jaar doorloopt, andere oorden opzoeken. En daar knelt het schoentje. PSG zou in dat geval vrede moeten nemen met een beperkte transfersom. De Fransen zouden nu kunnen beslissen om Mbappé al vroeger te verkopen en zo toch de jackpot te vangen.

Poll: Denk jij dat Mbappé volgend seizoen nog bij PSG zal spelen?

TAGS  I  PSG  I  Barcelona  I  Real Madrid

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024