Preud'homme is het beu en haalt fors uit: "Ik wil iedereen hier attent op maken"

Preud'homme is het beu en haalt fors uit:
Woensdag 11 december 2019 - 19:30   I   door Redactie

Michel Preud'homme heeft woensdag fors uitgehaald. De trainer van Standard kreeg na de match van zondag tegen Moeskroen (2-2) veel kritiek omdat hij de rode kaarten van Mehdi Carcela en Paul José Mpoku verdedigde.

Journalisten, columnisten en analisten vonden het niet kunnen dat Preud'homme de forse fouten van Carcel en Mpoku minimaliseerde. MPH kreeg vervolgens de wind van voren, maar dat vindt hij dan weer niet kunnen.

“Het zijn mensen uit de rand van het voetbal die kritiek leveren om zich wat in de kijker te zetten", tekent Het Laatste Nieuws op uit de mond van Preud'homme. "Wij hebben niet alle herhalingen tijdens of meteen na de wedstrijd. Misschien moeten we ons in de toekomst ook beperken tot het zeggen van banaliteiten - zoals dat in het buitenland gedaan wordt - op persconferenties.”

"Mpoku en Carcela zijn geen gemene voetballers"

“Ik probeer mijn spelers te begrijpen en ik verdedig hen. Mpoku en Carcela zijn geen gemene voetballers, wel creatieve. Ik wilde iedereen er enkel attent op maken dat alle kleine foutjes die op hen gemaakt worden voor frustraties kunnen zorgen. Maar ik heb de beelden gezien, natuurlijk zijn die ‘impressionant’. En zulke fouten moet je altijd proberen te vermijden", besluit Preud'homme.

Poll: Vind jij dat Preud'homme gelijk heeft?

TAGS  I  Moeskroen  I  Standard  I  voetbal

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024