'Club Brugge grijpt naast grote jackpot, Diatta vertrekt voor 15 miljoen'

'Club Brugge grijpt naast grote jackpot, Diatta vertrekt voor 15 miljoen'
Vrijdag 13 december 2019 - 12:30   I   door Redactie

Club Brugge staat er ondertussen om bekend om ieder jaar opnieuw één of meerdere spelers af te leveren aan een Europese topcompetitie. Dit seizoen hoopte Club goudhaantje Krépin Diatta (20) voor veel geld te verkopen aan een buitenlandse ploeg, maar het lijkt bedrogen uit te komen.

Diatta presteerde de jongste maanden wisselvallig. In de Champions League slaagde de Senegalese winger er bovendien niet in om écht indruk te maken. Op het veld van Galatasaray maakte Diatta een levensbelangrijke goal, maar pakte hij ook een domme tweede gele kaart door zijn shirt uit te trekken.

Volgens Het Nieuwsblad is de interesse in Diatta op dit moment bekoeld. Nog volgens de krant zal Club Brugge dan ook naast de jackpot grijpen, mocht het Diatta nu willen verkopen.

10 à 15 miljoen

"Had Club gehoopt om hem voor pakweg 20 miljoen euro te verkopen, dan blijft hij nu hangen op een waarde van 10 à 15 miljoen", weet Het Nieuwsblad. Club zou van plan geweest zijn om Diatta - naast het veld niet makkelijk in het gareel te houden - in januari te verkopen, maar wacht mogelijk af tot de waarde van zijn speler opnieuw omhoog gaat.

Poll: Voor hoeveel gaat Club Brugge Diatta volgens jou verkopen?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024