Vercauteren en Kompany in de clinch bij RSCA: 'Hij alleen bepaalt dat'

Vercauteren en Kompany in de clinch bij RSCA: 'Hij alleen bepaalt dat'
Zaterdag 14 december 2019 - 08:30   I   door Redactie

Het is dit seizoen nog niet bepaald rustig geweest bij RSC Anderlecht. Daar komt voorlopig geen verandering in, want nu is er opnieuw flink wat te doen omtrent de comeback van Vincent Kompany.

Kompany herstelt nog maar eens van een hamstringblessure. Zelf wil Kompany zondag tegen Standard alweer spelen, maar bij Anderlecht vinden ze dat geen goed idee. Trainer Frank Vercauteren staat in dit geval lijnrecht tegenover Kompany.

"Als het van Anderlecht afhangt dan speelt Vincent Kompany (33) zondag niet tegen Standard en ook de bekermatch tegen Club Brugge donderdag wordt riskant. Maar wat denkt Kompany zelf? Hij traint opnieuw na zijn hamstringblessure en RSCA moet hem alweer afremmen. Hij - en hij alleen - zal bepalen wanneer hij zijn rentree maakt", schrijft Het Nieuwsblad.

"Kompany zelf staat alvast te popelen"

"Kompany zelf staat alvast te popelen. Hij herstelt al voor de derde keer dit seizoen van een hamstringblessure, maar de kwetsuur valt beter mee dan gedacht. Vince The Prince wil meedoen op Sclessin. Het zou ons niet verbazen als de Rode Duivel op Sclessin gewoon meedoet. Anderlecht lijkt tegen Standard sowieso nog meer defensieve zekerheid te gaan inbouwen", besluit de krant.

Poll: Vind jij dat Kompany alweer moet spelen?

TAGS  I  Standard  I  Anderlecht  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024