'Frank Vercauteren krijgt er stevig van langs bij Anderlecht'

'Frank Vercauteren krijgt er stevig van langs bij Anderlecht'
Maandag 16 december 2019 - 09:00   I   door Redactie

Het is en blijft een erg vervelend seizoen voor RSC Anderlecht. Ook Frank Vercauteren krijgt paars-wit maar niet écht aan de praat. Bovendien is het ook niet duidelijk wat Vercauteren van de malaise denkt.

"De rare streken hebben de populariteit van Michael Verschueren alvast geen windeieren gelegd. Toen hij gisteren rond het middaguur de parking van het tankstation in Tienen op reed, werd ie op gejuich onthaald - raampje naar beneden en handjes schudden. Met Verschueren komt het wel goed - een familietrekje", schrijft Het Laatste Nieuws.

Over de coach maakt de krant zich meer zorgen. "En met Frank Vercauteren? Hij krijgt er elke week van langs op de sociale media - geen sant in eigen land. Het is lastig in het hoofd kijken van Vercauteren. Wat zou hij van het hele zootje denken? Vercauteren doet altijd zo luchtig, argeloos. “Ik wist waar ik aan begon”, pleegt hij te vertellen. Een stukje masochisme?"

Tussen resultaatvoetbal en 'Het Proces'

"Ook óp het veld schippert Vercauteren tussen resultaatvoetbal en ‘Het Proces’. Nu eens voetbalt Anderlecht als een kleine ploeg - ingezakt, nederig -, dan ineens domineert het (korte periodes, weliswaar) vanuit balbezit.  Anderlecht blaast vaak koud en af en toe warm. Wat wij en andere waarnemers daarbij niét mogen doen, is na de omzendbrief de lat dermate laag leggen dat nu alles gepardonneerd wordt", besluit de krant.

Poll: Vind jij Vercauteren de juiste trainer voor dit Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal  I  sport

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024