'Club Brugge ruikt de jackpot, toptransfer van 30 (!) miljoen in de maak'

'Club Brugge ruikt de jackpot, toptransfer van 30 (!) miljoen in de maak'
Woensdag 18 december 2019 - 21:15   I   door Redactie

Club Brugge neemt het in de zestiende finales van de Europa League op tegen Manchester United. Een zware dobber voor blauw-zwart, en al zeker als United nu ook nog eens een speler gaat wegplukken in het Jan Breydelstadion.

Franse en Britse media maken immers gewag van het feit dat Manchester United van plan is om Emmanuel Dennis weg te plukken bij Club Brugge. De Engelse recordkampioen stuurde afgelopen weekend al een scout naar België om Dennis in de gaten te houden.

Of Dennis in februari nog een speler van Club Brugge is, bij Manchester United speelt of nog elders actief zal zijn, moet tijdens de komende transferperiode blijken. Eerder liet Leicester City al zijn oog vallen op de Nigeriaan, die een bedrag in de buurt van de 20 miljoen euro moet opbrengen.

Update 18/12 - 21:15

Volgens het Franse Foot Mercato is de interesse van Manchester United erg concreet. De Franse bron maakt zelfs gewag van een potentiële transfersom van 30 miljoen euro. Bij Club Brugge ruiken ze dan ook de jackpot. Dennis zou al in januari van club kunnen wisselen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Denk jij dat Dennis goed genoeg is voor een Europese topclub?

TAGS  I  Club Brugge  I  Manchester United  I  Leicester City

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024