Ontketend Antwerp knikkert Standard uit de beker

Woensdag 18 december 2019 - 22:39   I   door Redactie

Royal Antwerp FC heeft zich woensdagavond, op het veld van Standard, geplaatst voor de halve finales van de Beker van België. Na rust wisten De Laet, Benson en Mbokani het openingsdoelpunt van Lestienne uit. Zo werd het 1-3.

In een onderhoudende eerste helft klom Standard na dik twintig minuten spelen op voorsprong. Lestienne strafte slap verdedigen bij Antwerp af en maakte er 1-0 van. De bezoekers trokken met een wrang gevoel naar binnen tijdens de rust, maar herpakten zich in de tweede helft.

Een ijzersterk Antwerp ging via een kopbalgoal van De Laet en een heerlijke knal van de ingevallen Benson op en over Standard. In de slotfase maakte Mbokani er zelfs nog 1-3 van. Keiharde cijfers en de bekerdroom van Standard is niet meer. Antwerp staat wél bij de laatste vier.

Poll: Denk jij dat Antwerp de beker gaat winnen?