Peter Vandenbempt haalt keihard uit naar Lamkel Zé én Standard

Peter Vandenbempt haalt keihard uit naar Lamkel Zé én Standard
Vrijdag 20 december 2019 - 15:00   I   door Redactie

Peter Vandenbempt moet nog bekomen van de knokpartij die ontstond tijdens de bekerwedstrijd tussen Standard en Antwerp. Die kwam er nadat Lamkel Zé de thuisfans ging uitdagen.

"In geen tijd is de rivaliteit tussen Standard en Antwerp ontspoord tot een vete met als voorlopig trieste dieptepunt het ordinaire straatgevecht van vorige woensdag in Luik", aldus Vandenbempt in zijn column in Het Nieuwsblad.

"De provocatie van Lamkel Zé was idioot, de reactie van de Rouches buiten alle proportie. Maar wel symptomatisch voor de strakgespannen verhoudingen tussen de twee rood-witte clans. Het is de hoogste tijd voor de Pro League om de twee clubs wat gezond verstand aan te praten en te verzoenen."

"Met elke nieuwe wedstrijd nemen de spanning, de provocaties, de discussies en incidenten toe. Het duel woensdag was in se een boeiende cupmatch, maar de ketel fluit constant, het deksel rammelt onder het kokende water. Spelers reageren lichtgeraakt en nadat Lamkel Zé nog een keer zijn domme zelf was, werd het de hele Standard familie zwart voor de ogen", aldus Preud'homme. 

"De opgekropte frustraties gulpten er in één keer uit.. Dan is het tijd dat iemand het ventiel opendraait, voor er echt ongelukken gebeuren. Eind februari komt Antwerp nog eens langs op Sclessin. Voor een serene strijd? Willen we dat afspreken?"

Poll: Heeft Vandenbempt gelijk?

TAGS  I  Antwerp  I  Standard

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024