'Manchester United berooft Anderlecht, verrassende transfer in de maak'

'Manchester United berooft Anderlecht, verrassende transfer in de maak'
Dinsdag 24 december 2019 - 14:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht wil zich in januari gericht versterken. Het speurt de transfermarkt af, op zoek naar de juiste spelers. Eén van de namen op het verlanglijstje van sportief directeur Michael Verschueren, is die Jean-Clair Todibo.

De 19-jarige Todibo is eigendom van Barcelona, maar maakte sinds zijn overstap deze zomer weinig indruk in Camp Nou. Barça zou de Fransman daarom alweer willen verpatsen.

Anderlecht rook zijn kans, maar schrikt zich nu ongetwijfeld rot. Engelse en Spaanse media melden immers dat Manchester United van plan is om Todibo in januari in te lijven. United zou om en bij de 10 miljoen euro ophoesten voor de beloftevolle verdediger. Een bedrag dat paars-wit niet kan ophoesten.

Update 24/12 - 14:30

Het staat nu ook zo goed als vast dat Todibo niet naar Anderlecht gaat verhuizen. Volgens Spaanse en Engelse media is de Franse verdediger wel degelijk op weg naar de Premier League.

Ook Southampton en Everton azen op Todibo, maar die zou zijn carrière ietwat verrassend toch verderzetten bij Manchester United. Op Old Trafford zijn ze overtuigd van Todibo's kwaliteiten en zouden ze minstens 10 miljoen euro willen overmaken op de bankrekening van Barcelona.

 

Poll: Denk jij dat Anderlecht nog een kans maakt om deze speler aan te trekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Barcelona  I  Manchester United

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024