'Razvan Marin neemt deze beslissing over transfer naar Belgische topclub'

'Razvan Marin neemt deze beslissing over transfer naar Belgische topclub'
Vrijdag 03 januari 2020 - 15:30   I   door Redactie

Standard verkocht Razvan Marin (23) afgelopen zomer aan de Nederlandse topclub Ajax. In Amsterdam kan de aankoop van liefst 12,5 miljoen euro zich voorlopig echter niet doorzetten. Dat zorgt ervoor dat er nu zelfs een terugkeer naar België in de maak is.

Bij het Roemeense Digisport schetst vader Petre Marin de huidige situatie van zoonlief Razvan. "We hebben afgelopen zomer voor Ajax gekozen omdat we dachten dat Razvan er progressie zou kunnen blijven boeken. In dat opzicht is het dan ook vervelend dat Razvan zo weinig aan spelen toekomt."

Terug naar Standard?

"Mijn zoon heeft al sms'jes gekregen van bij Standard. Daar zouden ze hem graag zien terugkeren", gaat Petre Marin verder. "Als men bij Ajax van mening is dat het beter is dat Razvan elders op uitleenbasis gaat spelen, is dat iets wat we zeker en vast zullen overwegen."

Het zou dus zomaar kunnen dat Marin na de jaarwisseling opnieuw in het shirt van Standard te bewonderen is. Al zouden er ook al enkele andere teams op de loer liggen om Marin in te lijven.

Update 3/1 - 15:30

Marin heeft beslist om Ajax voorlopig niet te verlaten. Er was interesse vanuit België en Duitsland, maar Marin wil bij Ajax knokken voor zijn plaats. Ook een tijdelijke verhuis naar Standard is dus niet aan de orde.

Poll: Vind jij Marin goed genoeg voor Ajax?

TAGS  I  Ajax  I  Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024