'Cristiano Ronaldo dropt ongelofelijke bom bij Juventus, vertrek in de maak'

'Cristiano Ronaldo dropt ongelofelijke bom bij Juventus, vertrek in de maak'
Woensdag 25 december 2019 - 17:00   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo (34) heeft het momenteel niet bepaald naar zijn zin bij Juventus. De Portugese superster zou het niet eens zijn met enkele recente beslissingen van de club.

Volgens Don Balon is Ronaldo woest om het feit dat Juventus heeft beslist om Mario Mandzukic te verkopen, terwijl er nog geen nieuwe aanvaller werd gehaald. CR7 viseert daarbij vooral trainer Maurizio Sarri, die heeft aangegeven geen extra aanvaller nodig te hebben.

Ronaldo is het niet eens met zijn trainer en heeft dat dan ook duidelijk gemaakt. Meer zelfs: de Portugees heeft ook een ongelofelijke bom gedropt door bij het bestuur te gaan klagen over Sarri.

Vertrek in de maak

Ronaldo ligt al langer overhoop met Sarri en zou de Italiaan geen geschikte coach vinden voor Juventus. Dat heeft hij ook laten weten aan de clubleiding. Als het van Ronaldo afhangt, vertrekt Sarri zo snel mogelijk.

De sterke mannen van Juve staan nu voor de loodzware opdracht om de brokken te lijmen. Dat is althans hun doel. Lukt dat niet, dan zal Sarri óf Ronaldo vertrekken.

Poll: Denk jij dat Ronaldo volgend seizoen nog bij Juventus zal spelen?

TAGS  I  Juventus

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024