Hans Vanaken schept duidelijkheid over transfer naar Ajax

Hans Vanaken schept duidelijkheid over transfer naar Ajax
Donderdag 26 december 2019 - 15:00   I   door Redactie

Hans Vanaken (27) won de voorbije jaren zowat alles wat er te winnen valt op Belgisch niveau. En toch speelt dé draaischijf van Club Brugge, ondanks interesse van onder meer Ajax, nog steeds in de Jupiler Pro League.

“Je hoort altijd over interesse, maar ik begin pas te luisteren als er iets concreets op tafel komt", vertelt Vanaken openhartig in Het Nieuwsblad. "Er was sprake van Ajax dat me volgde (indien Donny van de Beek naar Real Madrid was vertrokken, nvdr.), maar met als, als, als ben je niet veel. Ik heb er geen nood aan om zulke dingen te weten."

"Als je twee jaar op rij Profvoetballer van het Jaar bent geworden, de Gouden Schoen hebt gewonnen en een goed jaar hebt gehad en het komt niet… Tja, dan komt het gewoon niet. Ik ben hier supergelukkig en heb geen enkele reden om te vertrekken. Daarom heb ik bijgetekend", benadrukt Vanaken.

"Heel mooi signaal van Club"

Vanaken kon het bovendien érg appreciëren dat Club Brugge hem een nieuw contract voorschotelde. "Van Club uit kwam er een heel mooi signaal. Ik had nog vier jaar en dus was het eigenlijk niet nodig om me langer vast te leggen."

"Dat ze het toch deden, getuigt van veel respect en vertrouwen. Het gevoel belangrijk te zijn voor een club is voor mij bepalend. Dat gevoel had ik al toen ik bij Lokeren zat en Club me contacteerde. Sindsdien is dat gevoel altijd gebleven en nog versterkt."

Poll: Denk jij dat Vanaken goed bij Ajax zou passen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024