Transfermarkt LIVE: Nieuwe club voor Vossen en Mbokani, Boli naar Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Nieuwe club voor Vossen en Mbokani, Boli naar Anderlecht?
Maandag 06 januari 2020 - 21:45   I   door Redactie

De transfermarkt heeft opnieuw zijn deuren geopend. Bij Voetbal24 zit je de hele maand januari op de eerste rij om alle geruchten en deals te vernemen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in ons transfermarkt-artikel!

*Tom Huddlestone zegt niet op voorhand 'neen' tegen een overgang naar Anderlecht. Hij is na dit seizoen einde contract bij Derby County en kan in januari mogelijk voor een prikje weg.

*Naast KV Oostende, KAS Eupen, Cercle Brugge en Moeskroen is ook een vijfde, niet nader genoemde club geïnteresseerd in Jelle Vossen. De spits mag weg bij Club Brugge.

*Dieumerci Mbokani staat open voor een vertrek bij Antwerp. Fenerbahçe heeft de spits op het oog.

*Real Madrid zou 80 miljoen euro willen bieden op RB Leipzig-spits Timo Werner.

*Georginio Wijnaldum zou Liverpool na dit seizoen kunnen verlaten. Zijn contract loopt nog maar 1,5 jaar en van een contractverlenging is voorlopig nog geen sprake.

*Ethan Horvath begeeft zich naar de exit bij Club Brugge. Blauw-zwart maakt dan ook werk van een nieuwe doublure voor Simon Mignolet.

*Als Steven Defour in de komende maanden niet kan bewijzen dat hij fit kan blijven, zal Antwerp het contract van de middenvelder niet verlengen.

*Anderlecht zou, om de financiële put te vullen, bereid zijn om na het seizoen te praten over een vertrek van Yari Verschaeren, Albert Sambi Lokonga en/of Jérémy Doku.

*Na Ajax is nu ook Schalke 04 geïnteresseerd in Hendrik Van Crombrugge. De Duitse subtopper zou de Anderlecht-doelman komende zomer willen halen.

*FC Porto denkt aan Didier Lamkel . Die zou na het seizoen vertrekken bij Antwerp.

*Yohan Boli blijft topprioriteit voor Anderlecht. De onderhandelingen met STVV en de speler gaan verder.

*Club Brugge blijft jacht maken op Adolfo Gaich. De onderhandelingen met San Lorenzo en de spits gaan verder.

Poll: Denk jij dat Van Crombrugge klaar is voor een stap hogerop?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024