Transfermarkt LIVE: Pikante transfer voor Vossen, Benteke toch naar Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Pikante transfer voor Vossen, Benteke toch naar Club Brugge?
Zaterdag 11 januari 2020 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft opnieuw zijn deuren geopend. Bij Voetbal24 zit je de hele maand januari op de eerste rij om alle geruchten en deals te vernemen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in ons transfermarkt-artikel!

*Crystal Palace is bereid om Christian Benteke te laten gaan. Club Brugge kan mogelijk dus toch nog toeslaan.

*Jelle Vossen zou wel wat voelen voor een overstap naar zijn ex-club Cercle Brugge. Aangezien hij nu uitkomt voor buur Club Brugge is dat best een pikante transfer.

*Anderlecht zou een nieuwe spits gevonden hebben. De 27-jarige Loïs Diony komt bij Saint-Etienne niet meer aan spelen toe en wil er absoluut weg. Anderlecht en de Franse club hebben al onderhandeld over de transfer.

*Michy Batshuayi voelt niets voor een verhuis naar Club Brugge. Hij wil bij Chelsea blijven. Christian Benteke wil dan weer weg bij Crystal Palace, maar geeft de voorkeur aan andere ploegen - liefst in de Premier League.

*Adolfo Gaich stond bovenaan op het verlanglijstje van Club Brugge, maar dat is niet van plan om 15 of 16 miljoen euro neer te tellen voor de Argentijnse aanvaller. Club heeft bijgevolg een probleem, want een nieuwe (top)spits ligt niet voor het rapen.

*Anderlecht staat op het punt om Elias Cobbaut voor een som van 10 miljoen euro te verkopen aan Sheffield United.

*Met het geld dat Cobbaut oplevert, gaat Anderlecht in eerste instantie voor een nieuwe spits. Versterking op die positie is een must voor speler-manager Vincent Kompany.

*N’Golo Kanté heeft een transferverzoek ingediend bij Chelsea. De Fransman wil komende zomer naar Real Madrid.

Poll: Denk jij dat Club Brugge een topspits gaat vinden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024