'Marc Coucke vertrekt definitief en verkoopt Anderlecht aan Vincent Kompany'

'Marc Coucke vertrekt definitief en verkoopt Anderlecht aan Vincent Kompany'
Woensdag 15 januari 2020 - 09:30   I   door Redactie

Marc Coucke zorgde dinsdag nog voor een nieuwe paleisrevolutie bij RSC Anderlecht. Met Karel Van Eetvelt en Wouter Vandenhaute haalde Coucke twee sterke mannen binnen die zijn club opnieuw naar successen moeten leiden. Of Coucke zelf nog lang bij Anderlecht blijft, is maar de vraag.

De Rijkste Belgen, de website die continu het vermogen van de vermogenden onder de loep neemt, meldt dat Coucke van plan is om definitief te vertrekken bij Anderlecht.

"De voorbije dagen liep op onze redactie een opmerkelijk bericht binnen, uit goede bron: er is een contract tussen Marc Coucke en Vincent waarbij die laatste de Brusselse voetbalploeg overneemt. De financiële voorwaarden liggen vast, de timing waarop die voorwaarden worden gehaald nog niet", maakt het medium bekend.

"Van Eetvelt moet schulden wegwerken"

Volgens De Rijkste Belgen kadert het aantrekken van Van Eetvelt, Vandenhaute en ook de komst van Patrick Lefevere en Brussels burgemeester Philippe Close alleszins al in het plan. "De vier vormen een treintje om in de sprint Vincent Kompany over de streep te loodsen. Van Eetvelt heeft daarbij de speciale opdracht de schulden weg te werken die Coucke maakte", klinkt het tot slot nog.

Poll: Zou jij dit een goede zaak vinden voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024