Gedwongen vertrek bij Club voor Vanaken? "We moeten er niet flauw over doen"

Gedwongen vertrek bij Club voor Vanaken?
Vrijdag 17 januari 2020 - 09:00   I   door Redactie

Hans Vanaken (27) ging afgelopen woensdag voor het tweede opeenvolgende jaar aan de haal met de Gouden Schoen. Wederom staat de spelmaker van Club Brugge op een kruispunt in zijn carrière. Kiezen voor een transfer of toch op Jan Breydel blijven voetballen?

"Als hij nu niet gaat, denk ik niet dat het er ooit nog van komt”, zegt Jan Ceulemans in Het Nieuwsblad over een mogelijke transfer voor Vanaken. Volgens Ceulemans zou een transfer Vanaken zeker en vast ten goede komen met het oog op de nationale ploeg.

“We moeten er niet flauw over doen: er zijn competities die veel beter zijn dan de Belgische”, aldus Ceulemans. “Daar spelen ook de meeste jongens die nu in de ploeg staan bij de Rode Duivels."

"Makkelijker als hij in grotere competitie speelt"

"Maar zij zijn ook ouder dan Vanaken. Op termijn zou hij dus wel in aanmerking kunnen komen voor een basisplaats. Die stap zou makkelijker te zetten zijn als hij in een grotere competitie speelt", besluit De Caje. Het zou dus goed kunnen dat Vanaken met het oog op zijn plek bij de Rode Duivels gedwongen wordt om naar het buitenland te trekken.

Poll: Denk jij dat Vanaken volgend seizoen nog bij Club Brugge zal spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  voetbal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024