Michael Verschueren ergert Club Brugge-fans enorm met deze uitspraken

Michael Verschueren ergert Club Brugge-fans enorm met deze uitspraken
Vrijdag 17 januari 2020 - 12:30   I   door Redactie

Zondagavond staat de klassieker tussen RSC Anderlecht en Club Brugge op het programma. Hoewel paars-wit in eigen huis speelt, lijkt Club Brugge opnieuw favoriet. Iets wat sportief directeur Michael Verschueren toch wel dwarszit.

Verschueren, vanavond te gast in het Play Sports-programma Hoogvliegers, moest in aanloop naar het duel van zondag een en ander kwijt over Club Brugge. "Wanneer we opnieuw boven hen zullen staan? “Binnen twee jaar”, tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Verschueren. Uitspraken waarmee hij de fans van Club Brugge ongetwijfeld zal irriteren.

“Voor alle duidelijkheid: wij zijn zeer ambitieus. We zijn een club met een enorme traditie en een zeer uitgekiend plan, dat we goed gaan uitvoeren. Ik doe dat met veel goesting. We gaan de rol niet lossen.”

(Lees verder onder de foto)

"Ik ben niet bang van Club Brugge"

Met een nieuwe titel, een nieuwe deelname aan de Champions League én een nieuw stadion zou Club Brugge de kloof nog grote kunnen maken. Al ziet Verschueren dat niet gebeuren: “We moeten erop toezien dat de kloof niet te groot wordt, maar dat zullen we wel doen."

"Ik zit met veel respect te kijken naar wat Club Brugge doet, maar ik ben niet bang van Club. We Are Anderlecht. Wij zijn nog altijd een topclub", aldus Verschueren.

Dat Anderlecht zondag de underdog is, wil Verschueren overigens niet gezegd hebben. "We zijn liever geen underdog”, besluit Verschueren. “Of toch niet te lang, alsjeblieft. Deze situatie is maar tijdelijk."

Poll: Wie is volgens jou de grootste club van het land?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024