'Het dreigt plots volledig fout te lopen bij Club Brugge'

'Het dreigt plots volledig fout te lopen bij Club Brugge'
Vrijdag 17 januari 2020 - 19:00   I   door Redactie

Club Brugge prijkt momenteel aan de leiding in de Jupiler Pro League. De trotse leider hervat de competitie zondag met een verplaatsing naar Anderlecht. Club is topfavoriet om het duel te winnen en later op het seizoen ook de titel te pakken. Of loopt het nog mis?

Volgens Ludo Vandewalle, Chef Voetbal bij Het Nieuwsblad, dreigt het immers nog volledig fout te lopen voor Club Brugge. Hij verwijst naar het loodzware programma dat blauw-zwart te wachten staat.

"Het heil zal van AA Gent en Antwerp moeten komen. Waar Club in overvloedige mate mee te maken krijgt – een overvol programma, de komende drie weken speelt het zeven keer – worden beide clubs uit de Vlaamse grootsteden met bekervoetbal (Antwerp) en Europese deelname (AA Gent) in beperktere mate mee geconfronteerd", aldus Vandewalle in de krant.

"In die volle kalender ligt het enige gevaar voor verzwakking"

"In die volle kalender ligt het enige gevaar voor verzwakking van het oppermachtige Club Brugge. Twee maal halve finale beker, een inhaalmatch in Charleroi en de dubbele confrontatie met Man United komen bovenop de duels op Anderlecht, Kortrijk, Standard en Genk. Het speelt in de competitie in die periode enkel thuis tegen zwarte beest Antwerp, Waasland-Beveren en Charleroi. Als de titelfavoriet dit zonder kleerscheuren doorkomt, is de kampioen gekend", besluit Vandewalle.

Poll: Zie jij het nog mislopen voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Charleroi  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024