Transfermarkt LIVE: Marin naar Club Brugge, Boeckx naar Genk en Vossen naar Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Marin naar Club Brugge, Boeckx naar Genk en Vossen naar Anderlecht?
Zondag 19 januari 2020 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft opnieuw zijn deuren geopend. Bij Voetbal24 zit je de hele maand januari op de eerste rij om alle geruchten en deals te vernemen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in ons transfermarkt-artikel!

*KRC Genk krijgt concurrentie in de strijd om Lovre Kalinic. De gewezen goalie van AA Gent kan ook naar het Franse Toulouse.

*Ajax is bereid om Razvan Marin naar Club Brugge te laten gaan, maar het verlangt wel een transfersom van 15 à 20 miljoen euro.

*Adnan Januzaj kan naar AS Roma. De Romeinse topclub wil de Rode Duivel huren tot het einde van het seizoen, mét een aankoopoptie van 15 miljoen euro.

*Frank Boeckx is ook in beeld bij KRC Genk. Of hij Anderlecht wil verlaten, is echter niet duidelijk.

*Jelle Vossen wordt aan Anderlecht gelinkt, dat op zoek is naar een spits. Of de spits Club Brugge gaat inruilen voor de rivaal, moet nog blijken.

*Michy Batshuayi is geen spek voor de bek van Club Brugge. Dat schrok danig van de eisen van Chelsea, dat zomaar even 52,5 miljoen euro wil voor de spits. Club blijft echter naar een nieuwe (top)spits speuren.

*Antoine Griezmann zou Barcelona alweer verlaten. De spits zou volgende zomer naar PSG verkassen.

Poll: Zie jij Vossen overstappen naar Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024