10-koppig Antwerp zet scheve situatie recht, Cercle in vieze papieren

Zondag 19 januari 2020 - 16:22   I   door Redactie

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar Royal Antwerp FC heeft zondagnamiddag een overwinning geboekt op het veld van Cercle Brugge. Na vroeg rood voor Wesley Hoedt speelde Antwerp lang met tien, maar het won uiteindelijk met 1-2.

De wedstrijd begon dramatisch voor Antwerp. Na twee minuten spelen kreeg Cercle een strafschop en maakte Hoggas er 0-1 van. Vijf minuten later trok Hoedt aan de noodrem en zag het er plots erg benard uit voor The Great Old.

Toch liet Antwerp zich niet doen. Refaelov zorgde al gauw voor de gelijkmaker en na rust zorgde De Sart voor de 1-2. Daar bleef het ook bij en dus doet Antwerp, en niet Cercle, een uitstekende zaak. De Vereniging blijft laatste en is toch wel degradatiekandidaat nummer één.

Poll: Denk jij dat Cercle Brugge zich nog gaat redden?