Hans Vanaken kondigt belangrijk nieuws aan bij Club Brugge

Hans Vanaken kondigt belangrijk nieuws aan bij Club Brugge
Maandag 20 januari 2020 - 08:30   I   door Redactie

Hans Vanaken kroonde zich zondag in het Lotto Park tot matchwinnaar. Met twee doelpunten mepte hij Anderlecht in de touwen als ware hij Conor McGregor. Toch blijft Vanaken ook na een tweede Gouden Schoen en een glansprestatie tegen de grote rivaal zijn nuchtere zelve.

“Dit voelt heel goed. We wisten dat dit een andere match zou zijn dan die bekerwedstrijd, toen we hier vrij makkelijk wonnen. Er is een paar weken voorbereid en goed getraind. Dan zie je ook dat Anderlecht snel wil starten. We wisten dat dit voor hen misschien de laatste kans was om aansluiting te vinden bij de top zes”, aldus Vanaken bij Het Nieuwsblad.

Met een wereldgoal bracht Vanaken zijn ploeg terug in de match bij een 1-0-achterstand. “Ik stond bij de vrije trap van Ruud Vormer en de bal kwam uit de lucht vallen. Ik dacht alleen aan schieten. Voor hetzelfde geld gaat die bal de tribune in. Die Gouden Schoen gaat mij niet veranderen, dat zei ik vorig jaar ook al. Ik wil beslissend blijven voor deze club”, leek Vanaken tot slot ook een snel vertrek uit te sluiten.

Poll: Vind jij dat Vanaken op zijn plaats zit bij Club Brugge?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  voetbal

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024