Transfermarkt LIVE: Trebel zorgt voor problemen, Club krijgt nieuws over Marin en Benteke

Transfermarkt LIVE: Trebel zorgt voor problemen, Club krijgt nieuws over Marin en Benteke
Woensdag 22 januari 2020 - 16:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft opnieuw zijn deuren geopend. Bij Voetbal24 zit je de hele maand januari op de eerste rij om alle geruchten en deals te vernemen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in ons transfermarkt-artikel!

*Club Brugge kijkt voorlopig de kat uit de boom. Mocht Michy Batshuayi plots beschikbaar zijn op het einde van de transferperiode, dan wil blauw-zwart toeslaan.

*Jelle Vossen zou nu ook in beeld zijn bij… AA Gent.

*Club Brugge blijft achter de schermen werk maken van een toptransfer. Adolfo Gaich is nog steeds het toptarget, maar mogelijk komt hij pas komende zomer over van San Lorenzo.

*Ondertussen blijft ook Christian Benteke een optie voor Club Brugge. Mogelijk plukt Club de Rode Duivel in de absolute slotfase van deze mercato nog weg bij Crystal Palace.

*Adrien Trebel trekt niét naar Al Shabab. Een deal met Anderlecht leek al in kannen en kruiken, maar Trebel sukkelt opnieuw met de knie. Dat zorgt ervoor dat hij deze maand niet meer vertrekt.

*Anderlecht en KRC Genk onderhandelen dan weer over Thomas Didillon. Die moet het keepersprobleem van de regerende landskampioen oplossen.

*Kylian Mbappé wil komende zomer naar Real Madrid. PSG wil meewerken aan een deal, maar heeft wel een prijskaartje van 260 (!) miljoen euro rond de hals van Mbappé gehangen.

*Ajax wil Razvan Marin deze maand niet laten gaan. Club Brugge voerde de forcing voor de Roemeen, maar die krijgt nog een half jaar de tijd om zich te bewijzen in Amsterdam.

Poll: Zou jij Benteke graag opnieuw in de Jupiler Pro League zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024