'Wanhopige Marc Coucke klopt aan bij Luciano D'Onofrio'

'Wanhopige Marc Coucke klopt aan bij Luciano D'Onofrio'
Woensdag 22 januari 2020 - 12:30   I   door Redactie

Marc Coucke haalde met onder meer Karel Van Eetvelt en Wouter Vandenhaute grote namen naar RSC Anderlecht. Toch had het ook helemaal anders kunnen lopen.

Nog niet zo gek lang geleden klopte Coucke immers nog aan bij Luciano D'Onofrio, de sterke man bij Antwerp. Er vonden onderhandelingen plaats, maar uiteindelijk bereikten beide partijen geen akkoord. Toen een wanhopige Coucke niet veel later nog eens aanklopte bij D'Onofrio, stuurde die de Anderlecht-voorzitter wandelen.

"Na maanden aanmodderen was Marc Coucke ervan overtuigd dat Anderlecht een nieuwe gezagvoerder nodig had om het sportieve project weer recht te trekken en in zijn ogen was Luciano D’Onofrio de ideale kandidaat voor de job", onthult Sport/Voetbalmagazine"Medio 2019 vond er een eerste gesprek plaats en de eisenbundel van D’Onofrio was niet min: hij wilde alle volmachten krijgen in het Lotto Park."

D'Onofrio zegt 'neen'

"Coucke moest kiezen tussen Vincent Kompany, die carte blanche had gekregen, en D’Onofrio. Coucke ging vol voor Vince, bedacht zich enkele maanden later, en kreeg een njet toen hij een tweede keer bij D’Onofrio aanklopte", voegt het weekblad er tot slot nog aan toe.

Poll: Had Coucke D'Onofrio meteen naar Anderlecht moeten halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024