Proto haalt uit naar Coucke en doet opvallende onthulling over Verschueren

Proto haalt uit naar Coucke en doet opvallende onthulling over Verschueren
Woensdag 29 januari 2020 - 10:30   I   door Redactie

Silvio Proto (36) gaat zijn carrière zo goed als zeker afsluiten bij Lazio, waar hij reservedoelman is. Toch had de herfst van de carrière van Proto er ook anders kunnen uitzien.

Enkele jaren geleden zat Proto nog bij KV Oostende, maar daar forceerde hij een vertrek. Het kwam toen tot een dispuut met toenmalig voorzitter Marc Coucke. Toen die Coucke Anderlecht kocht, mocht Proto ook alle hoop opbergen om zijn carrière bij paars-wit af te sluiten. Iets waar hij stiekem nog van droomde.

Na de overname van Coucke was een terugkeer naar Anderlecht echter niet meer aan de orde. "Voilà, zo dacht ik erover. Vanaf die dag ben ik mijn rouwproces begonnen. Nu heb ik de bladzijde omgedraaid. Maar tot vandaag blijf ik erbij dat de reactie van Coucke niet oké was toen mijn vertrek bij Oostende vaststond. Ik verdiende het niet om zo behandeld te worden", aldus Proto in Sport/Voetbalmagazine.

"Verschueren heeft nooit op mijn bericht gereageerd"

Tot op de dag van vandaag zit het overigens nog steeds scheef tussen Coucke en Proto. "Vorige zomer heb ik de bevestiging gekregen dat zijn standpunt ten opzichte van mij niet veranderd was. Ik liep rond met een kleine enkelblessure en van de staf van Lazio kreeg ik de toelating om mij rustig voor te bereiden in België."

"Ik heb een bericht gestuurd naar Michael Verschueren om te vragen of ik op Neerpede mocht trainen. Hij heeft mijn bericht gelezen, maar er nooit op gereageerd. Ik neem het hem niet eens kwalijk, hij was misschien bang dat Coucke het slecht zou opnemen mocht hij mij in het oefencomplex kruisen. Bon, ik heb van niets spijt. Alles gebeurt om een reden", besluit Proto.

Poll: Vind jij dat Coucke Proto met meer respect moet behandelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Oostende  I  Lazio  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024