Leider Club Brugge kan alweer niet winnen

Woensdag 29 januari 2020 - 22:21   I   door Redactie

Club Brugge heeft opnieuw punten laten liggen. De ploeg van trainer Philippe Clement kwam niet verder dan een scoreloos gelijkspel op het veld van Charleroi. Het is al de derde wedstrijd op rij die Club niet kan winnen.

Het was een aangename eerste helft. Club Brugge kreeg de meeste kansen. Zo ging het leer nipt naast bij een poging van Hans Vanaken. Vlak voor de rust ontsnapte Club wel aan een achterstand. Gholizadeh miste de opgelegde kans.

Na de rust begon Club aan een stevig tempo. Ruud Vormer vond doelman Penneteau op zijn weg. Charleroi moest zich toch vooral het spel ondergaan in de tweede helft. Club speelde echter enigszins nerveus en verdiende ook geen schoonheidsprijs. Er werd niet meer gescoord en zo bleef het 0-0. Al werd Dennis wel nog onterecht afgevlagd.

Poll: Speelt Club volgens jou ondermaats?