'Adnan Januzaj kan last minute naar deze Belgische topclub verhuizen'

'Adnan Januzaj kan last minute naar deze Belgische topclub verhuizen'
Vrijdag 31 januari 2020 - 08:30   I   door Redactie

Het wordt mogelijk nog een spannende Transfer Deadline Day voor Adnan Januzaj (24). De Rode Duivel kreeg van Roberto Martinez te horen dat hij Real Sociedad - waar hij niet of nauwelijks speelt - voor het einde van deze transferperiode moet inruilen voor een club waar hij wél aan spelen toekomt.

Wisselt Januzaj niet van club, dan zet hij zijn EK-deelname op het spel. Martinez zal in het geval van Januzaj - een invaller - immers rekening houden met het aantal speelminuten in clubverband.

AS Roma meldde zich vorige week nog bij Real Sociedad, maar de Romeinse topclub wilde de gevraagde 15 à 18 miljoen euro niet neertellen voor Januzaj.

Naar België?

Sociedad is bereid om Januzaj op uitleenbasis te laten gaan, maar voorlopig is het nog niet duidelijk of er veel gegadigden zijn. Een last minute overstap naar een Belgische topclub is niet uitgesloten.

Anderlecht en Club Brugge zijn immers nog op zoek naar een type-Januzaj, dat voorin op verschillende posities kan spelen. De klok tikt echter genadeloos verder...

Poll: Welke Belgische topclub moet volgens jou vol voor Januzaj gaan?

TAGS  I  Real Sociedad  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  Standard  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Antwerp  I  voetbal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024