'Manchester United staat machteloos, érg straffe transfer op komst voor Pogba'

'Manchester United staat machteloos, érg straffe transfer op komst voor Pogba'
Dinsdag 04 februari 2020 - 17:00   I   door Redactie

Manchester United staat met de rug tegen de muur. Sterspeler Paul Pogba (26) heeft beslist om de Engelse recordkampioen na afloop van dit seizoen te verlaten en valt niet meer op andere gedachten te brengen.

Pogba wilde eigenlijk vorige zomer al andere oorden opzoeken, maar toen geraakte hij uiteindelijk niet weg. Het zat eventjes héél scheef tussen Manchester United en Pogba, maar uiteindelijk ondernam de club toch een poging om Pogba langer aan zich te binden.

Beide partijen leken opnieuw naar elkaar toe te groeien, maar ondertussen heeft Pogba zijn kar opnieuw gekeerd. Hij dringt aan op een vertrek en zal zich deze keer niet meer op andere gedachten laten brengen.

120 miljoen?

Pogba heeft twee concrete opties: hij kan terug naar Juventus of zijn carrière verderzetten bij Real Madrid, waar trainer Zinédine Zidane hem met open armen zou ontvangen. Eén ding is volgens Britse media zeker: Pogba gaat komende zomer een hele straffe transfer versieren. De Fransman zou om en bij de 120 miljoen euro moeten kosten.

Poll: Voor welke ploeg moet Pogba volgens jou kiezen?

TAGS  I  Manchester United  I  Juventus  I  Real Madrid

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024