‘Dit is de échte reden waarom Benteke transfer naar Club Brugge weigerde’

‘Dit is de échte reden waarom Benteke transfer naar Club Brugge weigerde’
Woensdag 05 februari 2020 - 07:00   I   door Redactie

Christian Benteke (29) was de volledige maand januari in beeld bij Club Brugge. De leider uit de Jupiler Pro League zag in de Rode Duivel de ideale spits om de gelederen te versterken.

Eén probleem: Benteke voelde weinig of niets voor een overstap naar Jan Breydel. Volgens Het Laatste Nieuws is het duidelijk waarom Benteke een transfer naar Club Brugge weigerde. Big Ben wil opnieuw titularis worden bij Crystal Palace. Onze landgenoot voelt zich goed in Londen en probeerde daarom ook nooit een transfer te forceren.

Markt afgetast, maar niet meer dan dat

"Er was een reden waarom Benteke in januari nooit voor een transfer pushte. Niet die naar Club Brugge, dat begin december polste, niet een verhuur aan Aston Villa. Gelukkig in Londen, met de vrouw en de kindjes, en ondanks een moeilijk jaar nog altijd zijn kans ruikend bij Crystal Palace. Verder dan de markt aftasten kwam het nooit", schrijft de krant.

"Nooit gaf hij zijn makelaar de opdracht actief op zoek te gaan naar een nieuwe club. De afgelopen week, ook op Deadline Day, had hij amper stress. De focus lag op Palace. Niet elders", besluit HLN.

 

Poll: Had jij liever Benteke dan Krmencik bij Club Brugge zien tekenen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Crystal Palace  I  Rode Duivels  I  voetbal  I  KRC Genk  I  Standard  I  KV Mechelen

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024