Boel ontploft helemaal bij Antwerp: "Ongelofelijk wat er gebeurt"

Boel ontploft helemaal bij Antwerp:
Zaterdag 08 februari 2020 - 15:00   I   door Redactie

Antwerp plaatste zich voor de finale van de Beker van België. Het enthousiasme rond die finale tegen Club Brugge is enorm bij de fans.

“Het is niet normaal dat een club die drie jaar geleden gereanimeerd werd, nu de bekerfinale speelt. We zijn er allemaal ongelofelijk fier op, van de kleinste jeugdspeler tot de voorzitter. En we willen er een groot feest van maken", reageert business manager Dimitri Huygen in Het Laatste Nieuws. "Iedereen spreekt erover, iedereen wil erbij zijn. Er is ongelofelijk veel vraag naar tickets. Ik verwacht dat we een kleine 20.000 tickets zullen krijgen: het wordt een stormloop. Heel de boel is hier ontploft sinds donderdagavond: de telefoonlijnen, de mailboxen,..."

"Terwijl de finale bereiken eigenlijk op zich geen voldoening mag geven. Dit is slechts een volgende stap vooruit in de uitbouw van Antwerp Footbal Club. Een extra duwtje in de rug van de vooruitgang die we realiseren, een extra knik in de steile groeicurve die we meemaken. Dit zorgt voor een aanzuigeffect. Meer supporters, nieuwe sponsors,..."

Poll: Reken jij Antwerp al tot de topclubs?

TAGS  I  Antwerp

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024