‘Messi hakt knoop door en forceert transfer naar deze Europese grootmacht’

‘Messi hakt knoop door en forceert transfer naar deze Europese grootmacht’
Zondag 09 februari 2020 - 13:00   I   door Redactie

Lionel Messi (32) ligt momenteel flink overhoop met zijn eigen club FC Barcelona. De Argentijnse ster is niet te spreken over de transferpolitie van sportief directeur Eric Abidal en uitte zijn onvrede. Dat is niet alles, want Messi zou zelfs azen op een transfer.

Volgens Britse en Spaanse media zou Messi komende zomer gebruik willen maken van een speciale clausule in zijn contract. Een clausule die stipuleert dat Messi Barcelona gratis kan verlaten. De Argentijn zou zelfs al weten naar welke club hij een transfer wil forceren.

Internazionale, Juventus, Manchester United, PSG en Manchester City hebben Messi in het vizier. Toch zou de Barcelona-vedette enkel oren hebben naar een overstap naar Manchester City. Daar zou hij opnieuw kunnen samenwerken met trainer Pep Guardiola en zijn maatje Sergio Agüero.

Of het ook effectief tot een overgang naar het Etihad Stadium zal komen, moet nog blijken. Eén ding is zeker: een transfer naar andere clubs dan City zal Messi wel afblokken, zo melden Spaanse bronnen.

Poll: Zou jij Messi graag bij Manchester City zien spelen?

TAGS  I  Barcelona  I  Manchester City

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024