‘Mile Svilar verhuist komende zomer mogelijk naar deze Belgische topclub’

‘Mile Svilar verhuist komende zomer mogelijk naar deze Belgische topclub’
Maandag 10 februari 2020 - 07:30   I   door Redactie

Mile Svilar (20) trok in de zomer van 2017 de deur bij RSC Anderlecht achter zich dicht. Na een dispuut met het oude bestuur besliste de beloftevolle doelman om naar Benfica te verhuizen. Bijna drie jaar na datum zit de carrière van Svilar in het slop.

Svilar kreeg aanvankelijk kansen bij Benfica, maar ondertussen is hij vastgeroest op de bank. Onze landgenoot komt niet aan de bak en een transfer na het seizoen dringt zich op.

De nog steeds maar 20-jarige Svilar beseft dat hij een club moet vinden waar hij vaker aan spelen kan toekomen. In dat opzicht zou Anderlecht zijn ex-speler een reddingsboei kunnen toewerpen.

4 keepers weg bij Anderlecht?

Anderlecht dreigt na het seizoen in één klap Hendrik Van Crombrugge (naar Ajax?), Davy Roef (einde contract), Thomas Didillon (naar Genk of andere club?) én Frank Boeckx (einde carrière?) te verliezen. Het moet dan ook werk maken van een nieuwe keeper.

De naam van Svilar circuleerde sinds zijn vertrek al meermaals bij paars-wit. Het nieuwe bestuur heeft geen problemen met de doelman en die zou dus een nieuwe kans kunnen krijgen in Brussel. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Zou Svilar een goede eerste doelman zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Benfica  I  voetbal  I  v24

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024