Mannaert schept duidelijkheid over komst van Gaich naar Club Brugge

Mannaert schept duidelijkheid over komst van Gaich naar Club Brugge
Maandag 10 februari 2020 - 12:30   I   door Redactie

Club Brugge versterkte zich in de slotfase van de voorbije transferperiode met Michael Krmencik. En dus niet met Adolfo Gaich, die nochtans lange tijd nadrukkelijk in beeld was.

Bij LN24 legde CEO Vincent Mannaert uit waarom Club Brugge uiteindelijk niet doordrukte voor Gaich. "Het was niet duidelijk of Gaich al op korte termijn een meerwaarde zou zijn voor Club Brugge. Het is en blijft een jonge speler uit Zuid-Amerika. Bij zo'n spelers moet je rekening houden met een aanpassingsperiode."

Dat was echter niet alles. "Argentinië plaatste zich voor de Olympische Spelen in Tokio. Dat wil zeggen dat Gaich begin volgend seizoen een groot deel van de voorbereiding mist. Pas eind augustus zou hij dan terug zijn. En dan was er nog eens dat recordbedrag (er was sprake van 15 miljoen euro en meer, nvdr.) dat San Lorenzo vroeg..."

"Het is goed mogelijk dat Gaich een grote carrière tegemoet gaat"

"Het is goed mogelijk dat Gaich een grote carrière tegemoet gaat. Ik wens het die jongen toe. Maar wij moeten bij het kopen van een speler met veel zaken rekening houden", besluit Mannaert.

Poll: Vind jij het verstanding van Club Brugge om Gaich niét te kopen?

TAGS  I  San Lorenzo  I  Club Brugge  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024