De Ketelaere hard aangepakt bij Club Brugge: "Dit kan niet de bedoeling zijn"

De Ketelaere hard aangepakt bij Club Brugge:
Maandag 17 februari 2020 - 22:00   I   door Redactie

Club Brugge won afgelopen weekend van Waasland-Beveren, maar blauw-zwart maakte geen al te beste beurt. Ook goudhaantje Charles De Ketelaere kende een offday.

De Ketelaere kreeg andermaal een basisplaats van Club-coach Philippe Clement - deze keer op de positie van Hans Vanaken, verrassend op de bank. "Nadat hij het een paar keer als tweede spits had mogen proberen, stond Charles De Ketelaere zaterdag op de positie waar hij op termijn belangrijk kan worden: die van Hans Vanaken, links vooraan in de driehoek op het middenveld", schrijft Het Nieuwsblad.

De krant zag evenwel dat De Ketelaere het ontzettend moeilijk had. "Tegenover een geel-blauwe defensiemuur kwam het de spelmaker van Club toe om de bal op te eisen en te proberen de gaten te vinden."

"Hij leek zich weg te stoppen"

"Erg vaak was De Ketelaere te weinig aanspeelbaar en leek hij zich op zijn linkerkant weg te stoppen. Het waren de verdedigers Ricca en Mata die opschoven en de lijnen uitzetten en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn", wordt de youngster tot slot hard aangepakt.

Poll: Denk jij dat De Ketelaere op termijn de positie van Vanaken zal innemen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Waasland-Beveren  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024