Haaland loodst Dortmund langs PSG, Liverpool verliest in Madrid

Dinsdag 18 februari 2020 - 22:52   I   door Redactie

Borussia Dortmund mag met een kleine bonus de terugwedstrijd in de achtste finales van de Champions League aanvatten tegen Paris Saint-Germain. Dortmund won met 2-1 na alweer twee goals van Haaland. CL-winnaar Liverpool ging met 1-0 onderuit bij Atlético Madrid.

Bij Dortmund begonnen Axel Witsel en Thorgan Hazard in de basis. Bij PSG mocht Thomas Meunier starten. Hazard werd in de tweede helft gewisseld. Alle goals vielen ook na rust in Dortmund. Haaland bracht de thuisploeg op voorsprong. Neymar stelde gelijk, maar opnieuw Haaland zorgde voor de 2-1-eindstand.

Atlético Madrid, met Yannick Carrasco op de bank, had genoeg aan een doelpunt in de eerste helft van Saul om Liverpool over de knie te leggen.

Poll: Zal Liverpool dit nog rechttrekken?