Club Brugge ligt zwaar onder vuur: "Dit moet écht ophouden"

Club Brugge ligt zwaar onder vuur:
Vrijdag 21 februari 2020 - 08:30   I   door Redactie

Club Brugge speelde donderdagavond 1-1 gelijk tegen Manchester United. Een knap resultaat, maar toch had blauw-zwart ook gewoon met de zege aan de haal kunnen gaan.

In Het Laatste Nieuws krijgt Club Brugge zware kritiek voor zijn prestatie. "Club was gisteravond een goede Europa League-ploeg. En dat had kunnen volstaan voor de overwinning zonder die ene sadomasochistische actie. Wat dat betreft trok Club het verhaal van de Champions League door - zichzelf in de voet schieten. Als het serieel wordt, mag je toch van een probleem spreken: kwaliteit, wedstrijdmanagement...", schrijft de krant.

"Manchester United was zoals je Manchester United mocht verwachten - tenzij voor mensen die nog in het verleden leven. Ze zijn rustig gebleven en ze hebben de rivaal minstens één keer zichzelf laten verraden. Club Brugge mag de lof krijgen die het verdient voor de prestatie van gisteravond. Niets minder, maar ook niets meer. Eens dient de naïviteit op te houden."

"Kan Club Brugge niet één keer normaal doen?"

"Tegen Galatasaray blijven missen wat niet te missen viel, bij 0-2 op Madrid zelf de 0-3 laten liggen en daarna toch nog ingehaald worden, in Parijs in het slot een penalty niet benutten, thuis tegen Real een kans op een vroege voorsprong verkwanselen... En nu dít: de tegenstander laten scoren uit je eigen inworp - faut le faire", staat er nog te lezen in HLN.

"Club Brugge is de voorbije maanden terecht onder de bloemetjes bedolven. Onze excuses: niet nú. Kunnen zij - te midden van ál het positieve en lovenswaardige - in Europa niet één keer normaal doen? Please."

Poll: Vind jij dat Club Brugge het zichzelf te moeilijk maakt in Europa?

TAGS  I  Club Brugge  I  Manchester United  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024