Stijnen reageert na zijn felle woede-uitbarsting

Stijnen reageert na zijn felle woede-uitbarsting
Maandag 30 januari 2017 - 19:24   I   door Redactie

De wedstrijd in de eerste amateurklasse tussen ASV Geel en Sporting Hasselt had maar weinig om het lijf. Tot scheidsrechter Van Emelen de bal op de stip legde in het voordeel van de thuisploeg.

Voor Hasselt was het een bittere pil om slikken want Geel had eerder in de wedstrijd ook al een strafschop gekregen. Coach Stijnen Stijnen was niet meer te houden.

"Ik denk dat het logisch is dat de frustratie groot is in ons kamp. Wij verliezen twee keer van Geel door drie strafschoppen (in Hasselt op 10 september 2016 eindigde de partij op 0-1 na een penaltygoal van Kerkhofs)", reageert Stijnen. 

"Maar als je de wedstrijd bekijkt, dan denk ik dat die frustraties wel terecht zijn. Ik had het gevoel dat we bestolen werden en dat verdienen we niet. Het klopt wel dat ik daar rustiger onder moet blijven."

De spelers van Hasselt wilden zelfs naar binnengaan na die strafschop. "Maar dat was niet de juiste oplossing", gaat Stijnen verder. "Dan zou de club nog een sanctie krijgen ook. De spelers waren heel ontgoocheld."

TAGS  I  Sporting Hasselt  I   ASV Geel  I   Stijn Stijnen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024