Didillon haalt uit naar Anderlecht: "Wat een ongelofelijke onzin"

Didillon haalt uit naar Anderlecht:
Vrijdag 21 februari 2020 - 12:30   I   door Redactie

Thomas Didillon (24) ruilde RSC Anderlecht vorige maand in voor KRC Genk, waar hij op uitleenbasis actief is. Nu Didillon opnieuw aan spelen toekomt, kwam hij nog eens terug op zijn moeilijke periode in Brussel.

Toen Didillon nog bij Anderlecht speelde, brachten mensen van binnen de club naar buiten dat de doelman de sfeer bij paars-wit verziekte. "Het raakte me diep dat zo'n onzin werd verteld. Heel mijn carrière heb ik altijd het maximum gegeven om een goed beeld te ontwikkelen rond profvoetballers. Wie me echt kent, kan niet geloven dat zo'n verhalen worden rondgebazuind."

Het Laatste Nieuws weet dat er werd verteld dat Didillon uitging met de jonkies van Anderlecht. “Maar wat zou ik met die jonge gasten in een bar gaan doen? Ik ga hun carrière toch niet hypothekeren? Wie die verhalen naar buiten brengt, weet het niet. Het interesseert me ook niet, maar ze worden verspreid om me drie meter onder de grond te steken.”

"Ik kon zeggen: Wat een onnozelaars"

 

Er werd geprobeerd om Didillon te kraken, maar dat is niet gelukt. “Zie ik eruit alsof ik gekraakt ben? Neen, hé. Uiteraard was ik gefrustreerd bij Anderlecht. Toen ik aan de kant werd geschoven, had ik twee keuzes. Ik kon zeggen: Wat een onnozelaars. Ze kennen er niets van. Foert. Of ik kon zeggen: Ik begrijp de keuze niet, maar ik accepteer ze en werk met het oog op een nieuwe kans. Ik koos voor dat laatste. Als ik dat niet had gedaan, dan kon ik nu niet direct op niveau presteren bij Genk.”

 

 

 

Poll: Vind jij dat Didillon eerste doelman van Anderlecht had moeten blijven?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024