‘Kompany maakt ongelofelijke fout, Anderlecht-spelers zijn erg gefrustreerd’

‘Kompany maakt ongelofelijke fout, Anderlecht-spelers zijn erg gefrustreerd’
Woensdag 26 februari 2020 - 11:00   I   door Redactie

Het rommelt nog steeds bij RSC Anderlecht, ook enkele dagen na een klinkende overwinning tegen Eupen (6-1). Het feit dat er zoveel spelers geblesseerd zijn, zorgt voor wrevel binnen de spelersgroep. Bovendien zou speler-manager Vincent Kompany dé oorzaak van de problemen zijn.

Volgens Sport/Voetbalmagazine maakte Kompany dit seizoen een ongelofelijke fout bij Anderlecht. De speler-manager is van mening dat het niet zo belangrijk is om veel loopwerk te verrichten op training. Iets wat zich heeft geuit in de vele blessures.

"De spelers staan elke sessie anderhalf uur tot twee uur op het trainingsveld, maar de arbeidsintensiteit ligt te laag. Tot frustratie van spelers die weten hoe er in het buitenland gewerkt wordt. Een aantal jongens heeft intussen beslist om op eigen houtje bij te trainen", schrijft Sport/Voetbalmagazine.

Loopwerk ondergeschikt aan oefeningen met bal

"De spelers zijn dus zelf vragende partij om extra prikkels te krijgen, maar dat gaat in tegen de filosofie van Kompany, die veronderstelt dat het loopwerk ondergeschikt is aan de oefeningen met bal", besluit het weekblad.

Poll: Begrijp jij dat Kompany het loopwerk op training niet belangrijk vindt?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024