RSCA afgemaakt: “Een drama. Ik ben verrast dat er zo gewerkt wordt bij een topclub”

RSCA afgemaakt: “Een drama. Ik ben verrast dat er zo gewerkt wordt bij een topclub”
Vrijdag 28 februari 2020 - 18:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht kende de jongste jaren zowel op als naast het veld al veel problemen. Nu is er ook flink wat te doen over de blessurelast binnen de spelersgroep.

Sport/Voetbalmagazine weet dat speler-manager Vincent Kompany en zijn staf enkele verkeerde beslissingen namen op het vlak van conditionele training. Zo zette Kompany altijd meer in op oefeningen met de bal in plaats van écht fysieke oefeningen.

"Tijdens het trainingskamp in het Spaanse San Pedro del Pinatar liet de technische staf de kans liggen om een flinke basis te leggen voor de tweede ronde van het seizoen. Mocht de spelerskern nu een fitheidstest ondergaan, dan zouden er zeker een paar negatieve uitschieters tussen zitten", schrijft Sport/Voetbalmagazine.

"Werkvolume op training een drama"

"Een vertrouwenspersoon van een basisspeler noemt het werkvolume op training een drama. ‘Ik ben zelfs verrast dat er zo gewerkt wordt bij een topclub’, klinkt het. ‘Sommige blessures zijn onvermijdbaar. Maar als je honderd procent fit bent, dan spring je net iets sneller of hoger om een schop te ontwijken'", besluit het weekblad.

Poll: Vind jij dat er goed gewerkt wordt bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal  I  sport

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024