Anderlecht heeft grote plannen met Belgisch toptalent: "Ons volgend seizoen helpen"

Anderlecht heeft grote plannen met Belgisch toptalent:
Dinsdag 31 januari 2017 - 13:57   I  

Anderlecht bevestigde vandaag de uitleenbeurt van Wout Faes naar het Nederlandse Heerenveen. Faes wordt zo klaargestoomd voor volgend seizoen, want dan lijkt Anderlecht wel op hem te rekenen.

Faes haalde al een paar keer de bank van Anderlecht, maar kon nog niet debuteren. Zijn debuut wordt nu even uitgesteld, maar Herman van Holsbeeck kent hem een grote rol toe voor volgend seizoen. "Faes moet aan spelen toekomen en de toegenomen concurrentie op zijn positie laat het op dit ogenblik niet toe", legt Van Holsbeeck uit op de website. "De club gelooft in het talent en de mogelijkheden van Wout. Hij zal sterker terugkomen uit Nederland om ons volgend seizoen te helpen."

Bij Heerenveen zijn ze alvast in hun nopjes met de komst van Faes. "Het is mooi dat we Wout voor de rest van het seizoen kunnen toevoegen aan onze selectie", vertelde technisch directeur Gerry Hamstra. "We zochten naar defensieve versterking en zijn daarbij bij hem uitgekomen. Wout geldt als één van de grootste talenten van België en is een centrale verdediger die zowel aan de linker- als rechterkant in de verdediging kan spelen."

TAGS  I  wout faes  I   anderlecht  I   herman van holsbeeck  I   heerenveen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024